Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Over ons > Tips
Tips

Wilt u de hulp inschakelen van een letselschade specialist? Houd er dan rekening mee dat niet iedereen betrouwbaar is. De experts van 0800 Ongeval zijn dat echter wel.

Bel 0800 664 38 25

Tips voor rechtshulp bij letselschade

Vaak wordt gesteld dat het allemaal heel lastig wordt en dus duur zal zijn om uw recht te krijgen. In de eerste plaats is aansprakelijkheid vaak een gegeven en u hoeft zelf dus niet te betalen. Onze hulp is kosteloos. En let op: de aansprakelijkheid is sneller een gegeven dan u denkt! Als fietser, voetganger en werknemer heeft u ook bij eigen schuld recht op een schadevergoeding. Daarnaast kunt u via uw eigen autoverzekeraar op grond van een Schade Verzekering Inzittenden polis gedekt zijn voor uw letselschade.

No cure, no pay

No cure no pay contracten zijn in vrijwel alle gevallen voor u als slachtoffer zeer nadelig. U komt immers overeen dat u een gedeelte van uw schade moet afstaan voor de rechtskundige hulp die u daarvoor zou krijgen, maar dat gedeelte heeft u hard nodig om de door het ongeval opgekomen kosten en uw verlies van inkomsten te kunnen compenseren.

Kies voor onafhankelijkheid en kwaliteit

Check aan de hand van de pagina Keurmerken of uw belangenbehartiger aansloten is bij ons netwerk 0800-Ongeval en dus het Keurmerk Letselschade heeft en alleen voor slachtoffers werkt. Het wordt immers pas duur en lastig als u uw zaak door niet goed opgeleide of van verzekeraars afhankelijke mensen laat behandelen, die op geen enkele manier worden getoetst of door verzekeraars niet serieus worden genomen.

U hoeft niet bij uw huidige behandelaar te blijven

Het staat u vrij om de zaak niet door uw rechtsbijstandverzekeraar te laten behandelen. Rechtsbijstandverzekeraars moeten toestaan dat u zonder gevolgen overstapt. De netwerkkantoren van 0800-Ongeval kunnen dit voor u regelen. Heeft u onnodig afspraken gemaakt aangaande no cure no pay, dan kunnen onze specialisten u hiervan afhelpen zodat u toch krijgt waar u recht op heeft. Met onze hulp kunt u uw schade volledig compenseren.

Overigens is het spreekuur, desgewenst ook bij u thuis en op afspraak, altijd gratis.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.