Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Over ons > Kosteloos hulp
Kosteloos hulp

Rechtshulp bij letselschade is in de meeste gevallen kosteloos. De veroorzaker van uw ongeval is immers aansprakelijk, dus ook voor kosten omtrent juridische ondersteuning.

Kosteloos hulp bij uw letselschadezaak

Nog steeds bestaat het misverstand dat slachtoffers hoge bedragen moeten betalen voor rechtshulp bij letselschade, of dat zij een deel van de schadevergoeding af moeten staan. Bij de 0800-Ongeval aangesloten kantoren betaalt u niets. De kosten worden immers vergoed door diegene die verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel. In bijna alle gevallen is dat de verzekeraar van diegene die de schade heeft veroorzaakt. De aansprakelijke partij betaalt niet alleen uw schadevergoeding, maar ook de kosten voor de juridische ondersteuning die u krijgt.

Geen no cure no pay contract

Er zijn kantoren in Nederland die u een no cure no pay contract aanbieden. No cure no pay contracten zijn in vrijwel alle gevallen voor u als slachtoffer nadelig. U komt dan namelijk overeen dat u een gedeelte van uw schade moet afstaan voor de rechtskundige hulp die u daarvoor zou krijgen. Dat gedeelte heeft u echter hard nodig om de door het ongeval opgekomen kosten en uw verlies van inkomsten te kunnen compenseren. Ga daarom nooit akkoord met een no cure no pay contract. In Nederland is namelijk in de Wet vastgelegd dat de advocaat die u inschakelt, als onderdeel van uw letselschade moet worden vergoed.

Bij een letselschadespecialist van 0800-Ongeval is juridische hulp bij letselschade gratis indien iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval. Weet u niet zeker of dit voor u geldt? Vraag het dan via ons netwerk.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.