Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Vergoeding letselschade
Vergoeding letselschade

Na een ongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding. Is het niet voor lichamelijk letsel, dan wel voor psychisch leed. Wij kunnen u een indicatie geven van het bedrag dat u toekomt.


Bel 0800 664 38 25

Vergoeding voor letselschade

Als u letselschade heeft opgelopen, heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. De vergoeding dient ter compensatie van uw financiële schade. Een ongeval kan namelijk zeer vervelende gevolgen veroorzaken, waardoor u bijvoorbeeld extra kosten maakt voor medische zorg, huishoudelijke hulp of aanpassingen in uw woning. Daar bovenop kunt u aanspraak maken op smartengeld. Dit dient ter compensatie van de psychische en fysieke schade die u lijdt, maar waar geen directe kosten aan verbonden zijn.

Heeft u ook recht op smartengeld? Doe de test »

Voor het aanvragen van een vergoeding voor letselschade dient er een letselschadeclaim ingediend te worden. Via 0800-Ongeval vindt u snel en gemakkelijk de letselschadespecialist die u hier van begin tot eind mee kunt helpen. Onze advocaten en experts weten precies hoe u de letselschade vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoe hoog is mijn letselschade vergoeding?

De hoogte van een schadevergoeding voor letselschade en smartengeld hangt af van een aantal factoren. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de ernst van de situatie, de toekomstsituatie, materiële schade en psychische schade. Een advocaat kan voor u berekenen hoe hoog te vergoeding is, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze specialisten van 0800-Ongeval staan graag voor u klaar en geven u juridische ondersteuning en advies.

Lees meer over een vergoeding bij letselschade.
Het bedrag voor letselschade waar u recht op heeft
Uitkering van een vergoeding bij letselschade
Berekening van de vergoeding voor letselschade

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.