Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten
Diensten van 0800ongeval

Alle 0800 Ongeval specialisten helpen u graag met uw letselschadevergoeding. U kunt een beroep op ons doen voor advies, ondersteuning en rechtshulp in heel Nederland.

Bel 0800 664 38 25

Letselschade? Wij bieden professionele hulp

Een ongeval kan veel schade, zowel psychisch als fysiek, veroorzaken. Hierbij kunt u denken aan letsel als gevolg van medische fouten, verkeersongelukken, bedrijfsongevallen, geweldsmisdrijven, zedendelicten en ongevallen wegens productiefouten.

Bent u slachtoffer geworden van één van deze ongevallen en heeft u daardoor letselschade opgelopen? U heeft letselschade als u buiten uw schuld betrokken bent geraakt bij een ongeluk en hierbij psychisch of lichamelijk letsel heeft opgelopen. De schade die hieruit voortvloeit, zoals extra kosten, kunt u verhalen op de aansprakelijke partij.

Neem voor het verhalen van schadekosten een letselschadespecialist in de arm die u van begin tot eind ondersteunt bij uw letselschadezaak. Hulp bij letselschade is gratis, omdat de aansprakelijke partij niet alleen uw letselschadevergoeding moet betalen, maar ook de kosten voor juridische ondersteuning.

Uw letselschade expert via 0800-Ongeval

Voor slachtoffers van letselschade is 0800-Ongeval in het leven geroepen. Ons landelijke netwerk bevat professionele letselschade advocaten en experts in heel Nederland. U hoeft niet zelf te zoeken, wij brengen u in contact met een ervaren letselschadespecialist. Bovendien is de kwaliteit van onze specialisten gewaarborgd, doordat elk aangesloten kantoor beschikt over het Keurmerk Letselschade en over verschillende lidmaatschappen bij beroepsverenigingen.

Via ons netwerk vindt u op ieder moment een letselschade specialist voor rechtshulp, steun en advies.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.