Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Over ons > Keurmerken
Keurmerken van 0800ongeval

Om betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen, beschikken wij over het Keurmerk Letselschade en zijn wij aangesloten bij verschillende brancheverenigingen. Maak daarom gebruik van onze expertise.


Bel 0800 664 38 25

Keurmerken garanderen kwaliteit

In het grote aanbod van advocaten en specialisten is het voor u als letselschadeslachtoffer wellicht lastig om een professionele en betrouwbare letselschadespecialist te vinden. De letselschadespecialisten die aangesloten zijn bij 0800-Ongeval beschikken over verschillende keurmerken en zijn aangesloten bij diverse letselschadeverenigingen. Als u een specialist van 0800-Ongeval inschakelt, bent u daarom verzekerd van adequate juridische ondersteuning bij uw letselschadezaak.

Belangrijk: alle 0800-Ongeval kantoren werken alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeraars. Wij vinden dat elke schijn van partijdigheid vermeden moet worden. Vaak zijn de standpunten tussen advocaten van slachtoffers en advocaten van verzekeraars immers zeer verschillend.

De letselschadespecialisten van 0800-Ongeval zijn aangesloten bij onderstaande brancheverenigingen.

Stichting Keurmerk Letselschade

De gerenommeerde advocaten en experts van 0800-Ongeval moeten voldoen aan de eisen van het Keurmerk Letselschade. Dat betekent dat zij zich op dit gebied hebben gespecialiseerd, hierin veel ervaring hebben opgedaan en volgens strenge regels hun werk doen. Het Keurmerk Letselschade is opgezet in samenwerking met Slachtofferhulp Nederland die uiteraard opkomt voor u als consument.

Vanaf 11 juni 2007 hebben diegenen die aan de strenge voorwaarden voldoen zich kunnen inschrijven om dit Keurmerk te bemachtigen. Inmiddels zijn deze Keurmerken uitgereikt aan alle bij 0800-Ongeval aangesloten kantoren en bent u verzekerd van controle en toezicht door de enige echte onafhankelijke consumentenorganisatie op dit gebied. Een betere garantie dat u goed zit bestaat niet en laat u zich niet anders wijsmaken door diegenen die dit keurmerk niet hebben.

Letselschade Advocaten (LSA)

De letselschadekantoren van 0800-Ongeval zijn ook lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De leden van deze vereniging hebben tenminste vijf jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk. Na deze ervaring te hebben aangetoond dienen de leden een toelatingsexamen te doen voor een specialisatieopleiding van de Grotius Academie van de Universiteit van Nijmegen. Na het succesvol afgerond hebben van deze opleiding mogen zij zich gecertificeerd LSA lid noemen als zij tenminste 500 uren per jaar op dit vakgebied bezig blijven en voldoen aan de verplichte permanente educatieverplichtingen. De LSA biedt voor de slachtoffers verder bijzondere voorrechten zoals een gespecialiseerde onafhankelijke geschillenregeling en klachtencommissie.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

Alle kantoren die aangesloten zijn bij het netwerk 0800-Ongeval hebben meestal een lid bij de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP). De leden hebben zich verplicht als kantoor geen zaken voor verzekeraars te zullen doen en alleen op te treden voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast onderhouden de ASP leden intensief contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen zo snel mogelijk met elkaar te kunnen delen en invloed te hebben op het beleid van de verzekeraars en de overheid om de positie van slachtoffers te versterken. De toelatingseisen op het gebied van ervaring zijn strenger dan bij de LSA.

NIVRE

Alle schade-experts die aangesloten zijn bij 0800-Ongeval zijn lid van het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE). Dit instituut regelt en controleert de certificering van schaderegelaars niet zijnde advocaten. Men dient een aantal jaren ervaring te hebben op het gebied van letselschade en de daarvoor door het instituut vastgestelde opleidingen te hebben gevolgd en te voldoen aan de vereiste permanente educatie. Bij klachten kan een beroep worden gedaan op de onafhankelijke geschillen en klachtencommissie.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.