Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Bedrijfsongeval
Bedrijfsongeval

Na een ongeval op uw werk kan het onduidelijk zijn wie er aansprakelijk is voor uw letselschade. Uw letselschadespecialist kan dit voor u verduidelijken.


Rechtshulp na een bedrijfsongeval

Een veel voorkomende oorzaak van letselschade is een bedrijfsongeval. Als u schade heeft opgelopen na een ongeval tijdens werkuren, heeft u in de meeste gevallen recht op een schadevergoeding. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u ziek bent geworden doordat u met asbest heeft gewerkt of dat u rug- of nekklachten heeft opgelopen door een ongeval op kantoor.

Na een bedrijfsongeval is het verstandig een specialist in te schakelen die ervoor zorgt dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. De letselschadespecialisten van 0800-Ongeval nemen u de zorg voor het indienen van een letselschadeclaim graag uit handen.

Gevolgen van een bedrijfsongeval

De gevolgen van een ongeval op het werk kunnen zeer ernstig zijn. Een ongeluk op de bouwplaats kan bijvoorbeeld zorgen voor zwaar hoofdletsel, waardoor u maandenlang moet herstellen. Lijdt u financiële schade doordat u arbeidsongeschikt bent geraakt, extra medische kosten moet betalen of huishoudelijke hulp nodig heeft? Dan kunt u dit verhalen op de aansprakelijke partij. De aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval ligt in de meeste gevallen bij uw werkgever.

Psychische schade kan ook verhaald worden op de aansprakelijke partij, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw partner bent verloren naar aanleiding van een bedrijfsgeval of dat u bijvoorbeeld blijvende littekens heeft opgelopen. Een letselschadespecialist weet precies welke letselschade verhaald kan worden en ondersteunt u gedurende het hele proces.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.