Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Medische misser
Medische misser

Het toedienen van verkeerd bloed, het achterlaten van een instrument na een operatie… Dit en meer valt onder de noemer ‘medische misser’. Is het u overkomen? Schakel een specialist in.


Wat is een medische misser?

Een medische misser is een fout van een arts, verpleegkundige of paramedische medewerker bij uw medische behandeling, waarbij onbedoelde schade is aangebracht. Denk dan bijvoorbeeld aan onjuiste medicatie, een operatiefout of een verkeerd of te laat gestelde diagnose.

Een medische fout kan vervelende gevolgen hebben, zowel van kleine aard als van grote aard. Door een operatiefout kunt u bijvoorbeeld infecties oplopen of door onjuiste medicatie kunt u last krijgen van vervelende bijwerkingen. Ernstige medische fouten kunnen uw leven drastisch veranderen. Verkeerde medicatie kan wellicht nog hersteld worden, maar een operatiefout heeft vaker ernstige gevolgen. U heeft recht op een schadevergoeding als u letselschade heeft opgelopen na een medische misser.

Vergoeding na een medische misser

U kunt een vergoeding krijgen voor de fysieke en psychische schade die u door medische fouten heeft opgelopen. Lijdt u aan inkomensverlies? Maakt u extra medische kosten? Heeft u blijvende littekens naar aanleiding van een medische misser? Deze schade kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Een letselschadespecialist helpt u bij het bepalen van de aansprakelijkheid, het vaststellen de letselschadevergoeding en het indienen van een schadeclaim. Via 0800-Ongeval vindt u deze letselschadespecialist.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.