Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Verkeersongeval
Verkeersongeval letsel

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade expert in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 664 38 25

Letselschade na een verkeersongeval

Een verkeersongeval is vaak erg ingrijpend en traumatisch. Na het verlenen van eerste hulp moet er direct een heleboel geregeld worden. Wellicht heeft u extra huishoudelijke hulp nodig of moet u een regeling treffen met uw werkgever omdat u tijdelijk (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt bent geraakt.

Het is verstandig om in een vroeg stadium een letselschadespecialist in te schakelen die u juridisch kan ondersteunen. Een specialist kan u begeleiden in het proces van een letselschadeclaim en alles wat daarbij komt kijken. Zo krijgt u grip op de situatie, ontvangt u bruikbare informatie en krijgt u professionele begeleiding.

Schadevergoeding voor een verkeersongeval

De schade die u lijdt na een verkeersongeval kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Het gaat hierbij om fysieke schade, maar ook psychische letselschade. Denk bijvoorbeeld aan psychische schade, omdat u uw partner bent verloren na een auto-ongeluk. Fysieke letselschade kunt u zelfs oplopen door een ongeluk op de fiets, waarbij u nekletsel oploopt of uw been breekt. Als iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeval, heeft u recht op een schadevergoeding.

“Een 52-jarige slager wordt aangereden op een voetpad. Hierdoor loopt hij hersenletsel en een dwarslaesie op en kan hij niet meer werken. Hij is compleet afhankelijk van anderen. Met behulp van een letselschadespecialist wordt er een schadevergoeding van ongeveer twee miljoen euro uitgekeerd voor inkomstenverlies en smartengeld voor familie.”

“Een automobilist schept een bejaarde vrouw en daardoor loopt zij zwaar lichamelijk letsel op. Ze ligt gedurende vijf maanden in het ziekenhuis, wordt intensief verpleegd, maar overlijdt alsnog. Haar kinderen hebben deze aftakeling en het leed van dichtbij mee moeten maken. Na overlijden ontvangen de kinderen smartengeld en de letselschadevergoeding van hun moeder.”

Veel mensen weten niet dat juridische hulp na een verkeersongeval gratis is als de aansprakelijkheid niet bij uzelf ligt. De aansprakelijke partij betaalt niet alleen uw letselschadevergoeding, maar ook de kosten voor de juridische ondersteuning die u krijgt.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.