Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Vergoeding letselschade > Letselschade berekening
Vergoeding letselschade

Na een ongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding. Is het niet voor lichamelijk letsel, dan wel voor psychisch leed. Wij kunnen u een indicatie geven van het bedrag dat u toekomt.


Berekening van de vergoeding voor letselschade

Als u denkt recht te hebben op een vergoeding voor letselschade, is het raadzaam om een letselschadespecialist in te schakelen die voor u de berekening kan maken. Een specialist zorgt ervoor dat de aansprakelijkheid wordt vastgesteld, bepaalt de hoogte van de letselschadevergoeding en dient een letselschadeclaim in. Het berekenen van letselschade wordt vaak overgelaten aan een gerenommeerd rekenbureau, dat jarenlange ervaring heeft en daardoor raad weet met iedere situatie.

Wat is er nodig voor een goede berekening?

Een goede berekening maken voor letselschade is niet gemakkelijk. Ten eerste moeten er diverse stukken worden aangeleverd, zoals bewijsstukken, jaaropgaven, loonstroken of medische dossiers. Daarnaast is het noodzakelijk dat er een aantal uitgangspunten worden geformuleerd, waardoor de berekening nauwkeuriger uitgevoerd kan worden. Het gaat hier vaak om onzekere uitgangspunten, zoals:

• Hoeveel zou iemand verdiend hebben als het ongeval niet was gebeurd?
• Zou iemand promotie hebben gemaakt?
• Hoelang zou iemand gewerkt kunnen hebben?

Zonder deze uitgangspunten kan er geen berekening voor letselschade worden gemaakt. Een letselschadespecialist weet precies wat ervoor nodig is om een goede berekening te maken.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.