Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Vergoeding letselschade > Letselschade bedrag
Vergoeding letselschade

Na een ongeval heeft u veelal recht op een schadevergoeding. Is het niet voor lichamelijk letsel, dan wel voor psychisch leed. Wij kunnen u een indicatie geven van het bedrag dat u toekomt.


Het bedrag voor letselschade waar u recht op heeft

Heeft u letselschade opgelopen en heeft u daardoor te maken met extra kosten? Deze kosten kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Hoe krijgt u het bedrag waar u recht op heeft? Schakel een letselschadespecialist in die u ondersteunt in dit juridische proces.

De voorwaarde voor het krijgen van een bedrag voor letselschade is dat er iemand anders aansprakelijk moet zijn voor uw schade. De aansprakelijkheid moet vastgesteld worden, het bedrag moet bepaald worden en vervolgens moet er een letselschadeclaim ingediend worden. De advocaten van 0800-Ongeval weten precies hoe zij om moeten gaan met verzekeringsmaatschappijen en zorgen ervoor dat u het letselschade bedrag krijgt waar u recht op heeft.

Geen standaard letselschade bedrag

De moeilijkheid bij het indienen van een letselschadeclaim en het bepalen van de hoogte van het bedrag is dat iedere letselschadezaak weer anders is. Er bestaan geen standaard bedragen voor letselschade. Bij het vaststellen van de hoogte van het bedrag voor letselschade, wordt er rekening gehouden met een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de ernst van het letsel, de psychische schade, inkomensverlies en alle extra kosten die u maakt. Deze factoren zijn in iedere situatie weer verschillend. Schakel bij letselschade daarom altijd een specialist in, waardoor u verzekerd bent van de juiste juridische hulp.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.