Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Schadeposten > Verlies zelfwerkzaamheid
Schadeposten

Als gevolg van letselschade kunnen de verschillende schadeposten flink oplopen. Van een hulp in de huishouding tot inkomensderving, ziektekosten en aangepast vervoer.

Verlies zelfwerkzaamheid

Een ongeval kan ernstige gevolgen hebben. Denk niet alleen aan een verkeersongeval, maar ook aan een geweldsdelict, een medische misser of een bedrijfsongeval. Iedere dag gebeuren er ongelukken die het leven van veel mensen volledig op zijn kop zetten. Deze gevolgen kunnen ervoor zorgen dat u belemmerd wordt in uw dagelijkse leven.

Het verlies van zelfwerkzaamheid is een veelvoorkomend gevolg waar iemand na een verkeersongeval of bedrijfsongeval mee te maken krijgt. Zelfwerkzaamheid kan omschreven worden als de privé werkzaamheden in en rond het huis, die ook tegen betaling door vakmensen gedaan kan worden. Denk bijvoorbeeld aan tuinonderhoud of schoonmaak van uw woning. Als u door de schuld van iemand anders lijdt aan verlies van zelfwerkzaamheid, heeft u recht op een vergoeding waarmee u de kosten kunt betalen om uw huishouden op orde te houden.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.