Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Schadeposten > Verlies aan verdienvermogen
Schadeposten

Als gevolg van letselschade kunnen de verschillende schadeposten flink oplopen. Van een hulp in de huishouding tot inkomensderving, ziektekosten en aangepast vervoer.

Verlies aan verdienvermogen

Een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout kan ernstige gevolgen hebben waardoor u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt kunt raken. Hierdoor lijdt u aan verlies van verdienvermogen, want u verdient minder dan dat u voor het ongeval deed.

Als er iemand anders aansprakelijk is voor uw ongeval, kunt u een vergoeding aanvragen ter compensatie. Bij verlies van verdienvermogen wordt gekeken naar het verschil tussen de inkomsten die u krijgt na het ongeval en de inkomsten die u zou hebben gekregen als het ongeval niet plaats had gevonden.

Een letselschadespecialist berekent voor u graag waar u recht op heeft. Er wordt dus niet alleen rekening gehouden met het werkelijke loon, maar ook met onregelmatigheidstoeslag, nachttoeslag, ploegentoeslag, onkostenvergoeding, etc. Een specialist ondersteunt u graag in het gehele proces.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.