Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Schadeposten > Inkomensderving
Schadeposten

Als gevolg van letselschade kunnen de verschillende schadeposten flink oplopen. Van een hulp in de huishouding tot inkomensderving, ziektekosten en aangepast vervoer.

Inkomensderving

Verlies van inkomen wordt ook wel inkomensderving genoemd. Een ongeval kan soms zulke gevolgen hebben dat u gedeeltelijk of zelfs geheel arbeidsongeschikt raakt. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsongeval waardoor uw arm niet meer optimaal functioneert of een verkeersongeval waardoor u lijdt aan zware psychische schade. Als iemand anders aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u recht op een vergoeding die het verlies van inkomen compenseert.

Als u te maken krijgt met inkomensderving, zijn er allerlei regeltjes waar rekening mee gehouden worden. Bent u ondernemer? Dan gelden er voor u weer andere wetten en regels dan voor ‘gewone’ werknemers. Laat een letselschadespecialist u bijstaan als u te maken krijgt met inkomensderving. Een professionele letselschadespecialist weet precies hoe om te gaan met ervaren verzekeraars, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.