Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Onze diensten > Bedrijfsongeval > Aansprakelijkheid bedrijfsongeval
Bedrijfsongeval

Na een ongeval op uw werk kan het onduidelijk zijn wie er aansprakelijk is voor uw letselschade. Uw letselschadespecialist kan dit voor u verduidelijken.


Aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval

Een ongeval op het werk kan veel schade veroorzaken. Denk aan fysieke letselschade, omdat u bijvoorbeeld gedeeltelijk verlamd bent geraakt. Dit heeft financiële schade als gevolg, omdat u wellicht arbeidsongeschikt bent geraakt.

De wetgeving rondom de aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is complex. Wie bepaalt namelijk wie er echt aansprakelijk was voor het bedrijfsongeval? Een letselschadespecialist weet precies hoe de aansprakelijkheid bepaald wordt en zorgt ervoor dat u een vergoeding krijgt voor geleden letselschade.

Zorgverplichting en aansprakelijkheid

Bij een bedrijfsongeval is het voor de hand liggend dat de werkgever aansprakelijk is. Dit is echter niet altijd het geval. Er moet aangetoond worden dat de werkgever niet heeft voldaan aan de zorgverplichting. Er moet gezorgd worden voor een veilige werkomgeving en veilige werkomstandigheden. In veel gevallen kan aangetoond worden dat er niet voldaan is aan de zorgverplichting, aangezien deze zorgplicht erg ver gaat. Door bewijzen aan te leveren, kan de aansprakelijkheid vastgesteld worden.

Als u het slachtoffer bent geworden van een bedrijfsongeval, helpt een letselschadespecialist van 0800-Ongeval u graag bij het bepalen van de aansprakelijkheid. Onze specialisten beschikken allemaal over het Keurmerk Letselschade en halen u de zorg voor de afhandeling van uw letselschadezaak geheel uit handen.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.