Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Janse Advocaten

Janse Advocaten

De letselschadespecialist in Arnhem en Barneveld

Janse Advocaten is een landelijk opererend advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade, gezondheidsrecht, verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht en beschikt over het Kwaliteits Keurmerk Letselschade. Wij treden uitsluitend op voor slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en misdrijven en niet voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Dit om iedere (schijn) van belangenverstrengeling te voorkomen.

Wij beschikken over een jarenlange en uitgebreide expertise op het gebied van afwikkeling van schadeclaims, zowel in der minne als in het kader van gerechtelijke procedures en zowel voor particulieren als ondernemers. Voor ondernemers verzorgen wij in voorkomende gevallen ook het verhaal van de loonschade die men lijdt als gevolg van de uitval van een werknemer.

Janse Advocaten beschikt over een uitgebreid netwerk van medisch adviseurs, medisch specialisten, verzekeringsgeneeskundigen, arbeidsdeskundigen en rekenkundigen die u kunnen ondersteunen bij de vaststelling van uw letselschade.

Wij zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en verenigingen:
Letselschadespecialist Arnhem Barneveld Ede

Gratis kennismaken, ook bij u thuis!

In de meeste gevallen zijn wij in staat om uw schade in der minne vergoed te krijgen, maar als het nodig is schuwen wij niet om uw zaak voor te leggen aan de rechter. Als gespecialiseerde letselschade advocaten beschikken wij over specialistische kennis en een jarenlange ervaring om zo nodig tot in hoogste instantie voor u te procederen.

Wij bieden onze clienten de service van een gratis kennismakingsgesprek en de mogelijkheid van een second opinion. Desgewenst bezoek wij onze cliƫnten ook thuis. Indien u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek of een snelle inschatting van uw zaak, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

Letselschadespecialist Arnhem Barneveld

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.