Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > Friesland > letselschade advocaat Dokkum
Letselschade dokkum

Ongeval in Dokkum?

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade advocaat in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 6643825

Letselschade advocaat in Dokkum

U kunt op veel verschillende manieren letsel oplopen. In de meeste gevallen is er sprake van een ongeval. Wat de oorzaak is van uw letselschade, bepaalt voor een groot deel hoe uw letselschadezaak wordt afgehandeld. Zo wordt er bijvoorbeeld anders gekeken naar een geweldsdelict dan naar een ongeluk in het verkeer.

Een letselschade advocaat uit Dokkum, kan u alles vertellen over de oorzaken van letselschade en de te ondernemen stappen voor u als slachtoffer. Wilt u een afspraak maken met een letselschade advocaat bij u uit de regio Dokkum? Of wilt u graag vrijblijvend meer informatie? Neemt u dan contact op via 0800-Ongeval (0800 6643825 | gratis).

Letselschade is een breed begrip. Wij bieden u juridische ondersteuning bij o.a. de volgende onderwerpen.

Arbeidsongeval

Bij een arbeidsongeval wordt vaak gedacht dat een werkgever automatisch de aansprakelijke is. Hier kan echter niet automatisch vanuit worden gegaan. Eerst dient vastgesteld te worden dat de werkgever niet aan zijn verplichtingen, zoals een veilige werkomgeving en goede werkomstandigheden, heeft voldaan. Indien dit het geval is, kan de aansprakelijkheid worden vastgesteld en kunt u een claim indienen voor de schade die u heeft opgelopen door het arbeidsongeval.

Woont u in Dokkum of omgeving Dokkum en wilt u een schadeclaim indienen na een arbeidsongeval? Een letselschade advocaat uit Dokkum helpt u graag met het claimen van uw schade. Een specialist weet namelijk precies waar u op moet letten en kan u vooraf vertellen waar u recht op heeft.

Verkeersongeval

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval in Dokkum of omgeving Dokkum? En wilt u nu uw schade verhalen op de aansprakelijke partij? Een letselschade advocaat uit Dokkum voorziet u graag van juridische hulp. Door na een verkeersongeval een specialist in te schakelen weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Bent u door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Dan is de kans groot dat u tijdelijk niet aan het werk kunt en extra onkosten moet maken; bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp. Of dat u inkomsten misloopt. Al deze onkosten kunt u verhalen op de veroorzaker van uw letsel. Ook wanneer u immateriële schade heeft opgelopen, kunt u hier een vergoeding voor krijgen: deze vergoeding wordt smartengeld genoemd.

Whiplash

Een whiplash is een plotselinge overrekking van de nek. Vaak wordt een whiplash veroorzaakt door een verkeersongeval. Maar een whiplash kan ook veroorzaakt worden door een bedrijfsongeval of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iemand die een whiplash heeft opgelopen, heeft vaak last van hoofdpijn, rug- en nekklachten. Daarnaast kan het zijn dat iemand veel last heeft van misselijkheid, concentratieproblemen en duizeligheid.

Heeft u door toedoen van een ander een whiplash opgelopen en wilt u deze schade verhalen? Schakel dan een letselschade advocaat in. Zo weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Woont u in Dokkum of omgeving Dokkum? Via 0800 Ongeval komt u eenvoudig in contact met de letselschade specialist uit Dokkum.

Smartengeld berekenen

U kunt niet alleen een schadevergoeding krijgen voor uw materiele schade, maar ook voor geleden immateriële schade. Onder immateriële schade wordt letselschade verstaan die niet zichtbaar is. Het gaat hierbij om verminderde levensvreugde, leed en verdriet. Een vergoeding voor immateriële letselschade wordt smartengeld genoemd.

Reken uit waar u recht op heeft

Heeft u een ongeval gehad in Dokkum of omgeving Dokkum] en wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? Aan de hand van de smartengeldindicator kunt u eenvoudig uw smartengeld berekenen. U ziet direct of u recht heeft op smartengeld. De hoogte van het smartengeld kan overigens pas berekend worden op het moment dat uw medische eindsituatie is vastgesteld. Voordat u smartengeld gaat eisen, is het verstandig om eerst contact op te nemen met een letselschade specialist uit Dokkum. Zodat u precies weet waar u recht op heeft.

Onder Dokkum vallen de volgende plaatsen:

 • Holwerd
 • Ternaard
 • Hollum
 • Anjum
 • Nes Ameland
 • Burdaard
 • Schiermonnikoog
 • Oosternijkerk
 • Metslawier
 • Ee
 • Blije
 • Buren

  Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

  Heb ik ook recht
  op smartengeld?

  Smartengeld Indicator DOE DE TEST

  In 4 stappen het antwoord!

  Neem contact met ons op


  Ochtend
  Middag
  Avond
  Vragen? Bel ons gerust 0800 664 38 25