Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Boddaert Verweel Advocaten

Boddaert Verweel Advocaten

Het kan iedereen overkomen, dus ook u: letsel door een ongeval in het verkeer, op het werk, door mishandeling of door een fout van een arts. Naast het lichamelijke of psychische letsel lijdt het slachtoffer meestal ook financiƫle schade. Deze schade wordt vergoed, mits aansprakelijkheid is erkend. Zo niet, dan doen wij voor u een aanvraag voor gefinancierde rechtsbijstand. Wij behartigen alleen de belangen van slachtoffers en staan in letselschadezaken geen verzekeringsmaatschappijen bij. Ons kantoor heeft een arts als vaste medisch adviseur, die de advocaten bijstaat en adviseert.

Medische aansprakelijkheid, verkeersrecht en werkgeversaansprakelijkheid zijn sterk in ontwikkeling. Als slachtoffer bent u doorgaans onbekend met de ingewikkelde wetgeving. Plotseling komt u in een bijzonder onaangename situatie terecht. Van de ene op de andere dag krijgt u te maken met medische hulpverleners, verzekeringsmaatschappijen en andere organisaties. Mogelijk wordt u op het werk geconfronteerd met een ziekteverzuimregeling. U raakt al snel de weg kwijt in dit doolhof van instanties. U hebt uw handen vol aan de verwerking van de gebeurtenis en het genezingsproces.

U heeft recht op een volledige schadevergoeding

Als letselschadeslachtoffer hebt u recht op een volledige vergoeding van uw schade. Het is u waarschijnlijk niet altijd direct duidelijk welke schade voor vergoeding in aanmerking komt. In de praktijk blijkt het meestal zeer moeilijk om daadwerkelijk uw schade vergoed te krijgen. Verzekeringsmaatschappijen hebben schaderegelaars in dienst die kennis van zaken hebben, die bij slachtoffers ontbreekt. Daarom is van groot belang dat u zich ook laat bijstaan door een deskundig en ervaren advocaat.

Letselschade advocaat
Onze advocaten mr. Klungers (links) en mr. Copini (rechts) zijn lid van diverse specialistenverenigingen (LSA, WAA en ASP) waartoe men alleen wordt toegelaten als de advocaat een postacademische specialisatieopleiding heeft gevolgd, voldoende ervaring heeft en zich jaarlijks laat bijscholen.

Wij garanderen kwaliteit door keurmerken en specialisatieverenigingen

letselschade advocaat

Wij mogen het Keurmerk Letselschade Advocatuur voeren. Een keurmerk dat tot stand is gekomen door samenwerking tussen advocaten en Slachtofferhulp Nederland. Het keurmerk verzekert het slachtoffer er van dat de ons kantoor voldoet aan belangrijke kwaliteitseisen.

Als u slachtoffer bent van een ongeval of een medische fout is de hulp van een advocaat noodzakelijk. Wij bieden die hulp. Besprekingen kunnen, als u dat op prijs stelt, bij u thuis worden gevoerd, in uw eigen vertrouwde omgeving. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.