Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Soorten letsel > Dystrofie
Soorten letsel

Letsel komt voor in de meest uiteenlopende gedaanten. Van een kneuzing tot zwaar letsel, u kunt altijd terecht bij een letselschadespecialist van 0800 Ongeval.


Dystrofie

Dystrofie is een aandoening die ontstaat na letsel, zoals een verzwikking, een botbreuk of een infectie. Vaak spreekt men van posttraumatische dystrofie, aangezien het gaat om een ledemaat die slecht functioneert naar aanleiding van letsel. Aangezien de oorzaak van dystrofie niet bekend is, is er geen gerichte hersteltherapie voorhanden.

Dystrofie is te herkennen aan een huid die meestal rood is en warm aanvoelt. Daarnaast is de ledemaat gezwollen en in sommige gevallen is de arm of het been in het begin koud en blauw van kleur. Er is sprake van ernstige pijn, voornamelijk bij het bewegen. Bovendien wordt de pijn niet of nauwelijks verlicht door pijnstillers. Door dystrofie kunt u ernstig beperkt worden in het bewegen.

Als u door toedoen van een ander slachtoffer bent geworden van een ongeval en u hierdoor dystrofie heeft opgelopen, heeft u recht op een letselschadevergoeding. Met behulp van een letselschadespecialist krijgt u een vergoeding voor uw fysieke en psychische schade.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.