Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > Soorten letsel > Cognitieve klachten
Soorten letsel

Letsel komt voor in de meest uiteenlopende gedaanten. Van een kneuzing tot zwaar letsel, u kunt altijd terecht bij een letselschadespecialist van 0800 Ongeval.


Cognitieve klachten

Alles wat we doen en denken wordt aangestuurd door onze hersenen. Als u hersenletsel oploopt, kan uw leven dus in één klap veranderen. Verkeersongevallen, medische fouten of bedrijfsongevallen kunnen cognitieve klachten als gevolg hebben. Cognitieve klachten hebben betrekking op uw denkvermogen.

De gevolgen van cognitieve klachten kunnen groot zijn. Als u niet veel hinder ondervindt van uw klachten, zult u waarschijnlijk in staat zijn uw gewone leven weer op te pakken. Heeft u last van ernstige concentratieproblemen? Bent u erg vergeetachtig geworden? Dit kan ervoor zorgen dat u uw werk niet meer op hetzelfde niveau uit kunt voeren als dat u voor het ongeval deed. Om de psychische en fysieke schade te compenseren, kunt u een letselschadevergoeding aanvragen. Omdat cognitieve klachten ‘onzichtbaar’ zijn, is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen die raad weet met uw situatie.

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.