Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > nieuws > Letselschade advocaat
Over 0800ongeval

Ons netwerk is gericht op het bieden van juridische ondersteuning in letselschadezaken. Wij bieden service, expertise en kwaliteit in heel Nederland.


Wanneer u betrokken raakt bij een ongeval in het verkeer of bijvoorbeeld op uw werk kunt u in een situatie belanden die grote nadelige gevolgen heeft. Dit kan een gevolg op financieel gebied zijn, maar het kan voorkomen dat u door bijvoorbeeld een verkeersongeval letselschade oploopt welke u belemmert om uw dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

In een dergelijk geval is het mogelijk om de misgelopen inkomsten te verhalen bij de veroorzaker. Het is immers niet uw schuld dat u uw dagelijkse werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren. De advocaten van 0800-ongeval zijn werkzaam in heel Nederland en dus ook bij u in de regio.

Smartengeld

Vaak brengt letselschade naast fysieke problemen ook psychische problemen met zich mee. Het is mogelijk om ook hier een vergoeding voor te krijgen. Een dergelijke vergoeding wordt smartengeld genoemd. Bij psychische problemen kan gedacht worden aan een trauma. Deze vorm van letsel is vaak niet zichtbaar voor de buitenwereld, maar heeft wel veel impact op het leven van het slachtoffer. Voor immateriële letselschade als een trauma kunt u dus een schadevergoeding claimen in de vorm van smartengeld. Het bepalen van de hoogte van smartengeld is een zeer ingewikkelde juridische procedure. Wanneer u in contact komt met een van de advocaten van 0800-ongeval heeft u direct alle juridische kennis in huis gehaald om uw letsel te verhalen op de tegenpartij.

Juridische hulp inschakelen

Na een ongeval kunt u ook te maken krijgen met veel psychische gevolgen. Hierdoor bent u als slachtoffer niet altijd in staat de juiste acties te ondernemen na een ongeval. In dergelijke situaties is het verstandig om juridische hulp in te schakelen. Zij kunnen u helpen om de druk die op u staat te verminderen en zij kunnen u precies vertellen wat uw rechten en plichten zijn in uw situatie. Het uiteindelijke doel is altijd om uw recht te behalen en daar doen wij dan ook alles voor. Neem contact op met een advocaat van 0800-ongeval en maak hiermee een begin om uw gemaakte kosten terug te krijgen.

Terug naar het overzicht

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.