Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > Overijssel > letselschade advocaat Zwolle
Letselschade zwolle

Ongeval in Zwolle?

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade advocaat in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 6643825

Letselschade advocaat in Zwolle

Bij letselschade heeft u (ernstig) mentaal of fysiek letsel opgelopen door toedoen van een ander. Letselschade wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, of door een medische blunder.

U kunt altijd een beroep doen op ons netwerk wanneer u in Zwolle of de regio Zwolle hulp nodig heeft bij letselschade. Wij hebben ons als doel gesteld om slachtoffers van letselschade juridisch bij te staan. Onze advocaat zet zich in voor uw belangen en streeft naar een rechtvaardige vergoeding voor het leed dat u is overkomen.

Wilt u meteen een afspraak maken met een letselschade advocaat in Zwolle? Belt u dan naar 0800-Ongeval (0800 6643825 | gratis).

Letselschade is een breed begrip. Wij bieden u juridische ondersteuning bij o.a. de volgende onderwerpen.

Arbeidsongeval

Bent u betrokken geweest bij een arbeidsongeval in de regio Zwolle? Een arbeidsongeval brengt tal van gevolgen met zich mee. Zo raakt u wellicht tijdelijk arbeidsongeschikt, waardoor er verlies van inkomsten ontstaat. Ook maakt u vaak extra kosten na een arbeidsongeval, zoals reiskosten of kosten voor een huishoudelijke hulp.

Een arbeidsongeval hoeft niet altijd om een ongelukkig voorval te gaan. Slechte arbeidsomstandigheden op uw werk in Zwolle kunnen ook voor een arbeidsongeval zorgen, bijvoorbeeld in de vorm van RSI of rugklachten. Alle schade die letselschade met zich meebrengt kan worden verhaald op de aansprakelijke partij.

Direct in contact komen met een letselschade advocaat in Zwolle? Bel dan 0800 Ongeval en kom gemakkelijk in contact met een specialist die werkzaam is in Zwolle en omstreken.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval meemaken is niet zomaar iets. Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval in de regio Zwolle en iemand anders was aansprakelijk, is het verstandig om zo snel mogelijk in contact te komen met een letselschadespecialist bij u in de buurt.

Als u de zorgen van het afhandelen van de schadeclaim na het verkeersongeval uit handen geeft, kunt u zich volledig richten op uw herstel. In Zwolle en in de omgeving van Zwolle vindt u altijd een specialist die u kan helpen met het verhalen van uw letselschade.

Via een schaderegeling kunt u misgelopen inkomsten, reiskosten, onverzekerde ziektekosten en smartengeld vergoed krijgen door de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden na een verkeersongeval? Via 0800 Ongeval vindt u snel een specialist in Zwolle.

Whiplash

Een whiplash is een veelvoorkomende vorm van letselschade als gevolg van een kop-staartbotsing in het verkeer. Spieren en wervels worden met een snelle beweging heen en weer geschud. De effecten van een whiplash kenmerken zich in nekpijn, hoofdpijn, misselijkheid en evenwichtsproblemen.
Heeft u te maken met een whiplash in de regio Zwolle? Ook bij u in de buurt in Zwolle is een letselschadespecialist te vinden die u kan helpen de onkosten van uw whiplash te verhalen op de aansprakelijke partij.

U kunt nog jaren last hebben van dergelijk letsel, daarom is het belangrijk dat u er een specialist bij haalt die verstand van zaken heeft. Op die manier kunt u uw leven weer oppakken en bezig gaan met het herstel, terwijl de expert uit Zwolle zich buigt over uw schadezaak.

Recht op smartengeld?

Een ongeval heeft vaak grote financiële gevolgen in de vorm van letselschade. Daaronder vallen ook de psychische gevolgen. Een ongeval kan u nog jarenlang psychisch last geven in de vorm van bijvoorbeeld een blijvend litteken, een trauma of verdriet na een overlijden. Een vergoeding voor dit type letselschade heet smartengeld. Een letselschadespecialist in Zwolle kan u helpen bij het verkrijgen van smartengeld.

Geef de zorgen van de schadeclaim uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met het herstel. Voor het vaststellen van de hoogte van het smartengeld werken wij in Zwolle samen met artsen en psychologen.

Wilt u weten of u ook recht heeft op smartengeld? Doe dan de test via onze smartengeldindicator. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een letselschadespecialist in Zwolle of in de omgeving van Zwolle.

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten

Werkgebied Zwolle
Tel. 0800 6643825

Onder Zwolle vallen de volgende plaatsen:

 • Hasselt
 • Wapenveld
 • Zwartsluis
 • Hattemerbroek
 • Grafhorst
 • Wilsum
 • Zalk
 • 's-Heerenbroek
 • Belt Schutsloot
 • Mastenbroek

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

 • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
 • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
 • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
 • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Heb ik ook recht
op smartengeld?

Smartengeld Indicator DOE DE TEST

In 4 stappen het antwoord!

Neem contact met ons op


Ochtend
Middag
Avond
Vragen? Bel ons gerust 0800 664 38 25