Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > nieuws > PTSS en letselschade. Hoe zit dat?
Over 0800ongeval

Ons netwerk is gericht op het bieden van juridische ondersteuning in letselschadezaken. Wij bieden service, expertise en kwaliteit in heel Nederland.


PTSS en letselschade. Hoe zit dat?

Een posttraumatische stress stoornis is een erg vervelende stoornis die heel vaak zowel psychische als lichamelijke klachten met zich meebrengt. Als gevolg hiervan is het goed mogelijk dat iemand met PTSS niet meer goed kan functioneren in de maatschappij.

Financiële gevolgen

Naast alle belemmeringen in het dagelijks leven, kan PTSS ook veel financiële gevolgen hebben. Als gevolg van deze stoornis is werken vaak bijna niet meer mogelijk. PTSS komt veel voor bij militairen, maar ook politiemensen of machinisten kunnen er last van krijgen.

Diagnose

Mensen met PTSS zijn vaak prikkelbaarder dan anderen en schrikken meer. Verder ontwikkelen ze allerlei angstverschijnselen zoals hartkloppingen, vluchtneigingen, duizeligheid, noem maar op. Groot verschil tussen stress of overspannenheid is dat de klachten bij PTSS blijvend zijn, en dus niet vanzelf weg gaan. Het is daarom raadzaam om altijd een afspraak te maken bij een arts. Alleen met een goede behandeling kunnen de klachten verminderen. Ook is een diagnose nodig voor een geslaagde letselschadeclaim.

Heeft u letselschade opgelopen bij PTSS, dan heeft u vaak recht op een vergoeding. Neem daarvoor contact op met ons. Onze specialisten kunnen u ontzorgen, zodat u de draad weer op kunt pakken.

Terug naar het overzicht

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.