Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat
 
0800 664 38 25
Home > nieuws > Aannemers Alphen aansprakelijk volgens gemeente
Over 0800ongeval

Ons netwerk is gericht op het bieden van juridische ondersteuning in letselschadezaken. Wij bieden service, expertise en kwaliteit in heel Nederland.


Kraanongeluk aansprakelijkDe gemeente Alphen aan den Rijn heeft de aannemers Mourik en BSB Staalbouw aansprakelijk gesteld voor het kraanongeluk. Tegelijkertijd wijst bouwbedrijf Mourik met de vinger naar de richting van BSB Staalbouw. De kosten van het ongeval schat de gemeente rond de 1,3 miljoen euro.

Steunfonds

Naast de eerder genoemde aannemers was ook Peinemann betrokken bij de werkzaamheden. De drie bouwbedrijven hebben samen alvast een steunfonds van 1,25 miljoen euro opgesteld. Getroffen mensen kunnen daar sinds deze week een beroep op doen. Het geld is voornamelijk bedoeld voor de herstelwerkzaamheden, die nodig zijn om de panden te herstellen. Mensen moeten weer zo snel mogelijk naar huis kunnen.

Berging

De berging van de kranen en alle andere zaken eromheen begint naar alle waarschijnlijkheid begin september. Het plan van aanpak, dat eerst nog volledig goedgekeurd moet worden door alle partijen, moet voor eind augustus klaar zijn.

Heeft u fysieke of psychische klachten ontstaan door het kraanongeluk in Alphen? Onze letselschadespecialisten kunnen u bijstaan.

Terug naar het overzicht

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.