Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > Gelderland > letselschade advocaat Nijmegen
Letselschade nijmegen

Ongeval in Nijmegen?

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade advocaat in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 6643825

Letselschade advocaat in Nijmegen

Heeft u letselschade opgelopen door bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval? Voor juridische hulp bij letselschade in Nijmegen zit u bij 0800-Ongeval goed. Wij hebben in Nijmegen veel ervaring met het vertegenwoordigen van slachtoffers van letselschade.

Onze letselschade advocaat helpt u bij het indienen van uw schadeclaim. Ook wanneer u lichamelijke of geestelijke schade heeft opgelopen als gevolg van een medische misser, of wanneer u slachtoffer bent geworden van een gewelds- of zedendelict, kunnen wij u bijstaan. Maakt u snel een afspraak met uw letselschade advocaat in Nijmegen door gratis te bellen naar 0800-Ongeval (0800 6643825).

Letselschade is een breed begrip. Wij bieden u juridische ondersteuning bij o.a. de volgende onderwerpen.

Arbeidsongeval

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kans dat u op het werk betrokken raakt bij een arbeidsongeval is dan ook altijd aanwezig. U loopt bijvoorbeeld rug- of nekklachten op door een arbeidsongeval op uw werk. Wanneer u slachtoffer bent geworden van een arbeidsongeval in de regio Nijmegen, is het verstandig om contact op te nemen met een letselschade advocaat bij u in Nijmegen.

Een specialist kan u helpen met het indienen van een schadeclaim bij de aansprakelijke partij. U kunt niet alleen medische kosten claimen, maar ook een vergoeding eisen voor de huishoudelijke hulp die u nu nodig heeft of voor misgelopen inkomsten. Een letselschade advocaat bij u uit de regio Nijmegen kan u precies vertellen waar u recht op heeft.

Verkeersongeval

Een verkeersongeval is nooit leuk, maar wanneer u ook nog letselschade oploopt door toedoen van een ander is dit extra vervelend. U loopt bijvoorbeeld een whiplash op of bent tijdelijk minder valide doordat u iets heeft gebroken. De onkosten die u na uw verkeersongeval moet maken, kunt u mits het ongeluk is veroorzaakt door een ander, verhalen op de tegenpartij. Hierbij kunt u denken aan medische onkosten, de kosten voor een hulp in de huishouding of voor gedolven in komsten. Ook de kosten die u maakt door het inschakelen van een letselschade advocaat kunt u op de aansprakelijke partij verhalen.

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval in Nijmegen of de regio Nijmegen? Schakel dan een specialist in via 0800 Ongeval, zo vindt u eenvoudig juridische hulp bij u in Nijmegen.

Whiplash

Bent u betrokken geweest bij een kop-staartongeval en heeft u nu last van hoofdpijn, nekklachten of bijvoorbeeld evenwichtsproblemen? Dan is de kans groot dat u een whiplash heeft. Een whiplash is een plotselinge overrekking van de nek en kan ook veroorzaakt worden door een bedrijfsongeval of tijdens het sporten. Is iemand anders verantwoordelijk voor het letsel dat u heeft opgelopen dan kunt u dit verhalen.

Woont u in Nijmegen of omgeving Nijmegen dan kan een letselschade advocaat uit Nijmegen u uitstekend helpen. Een specialist weet namelijk precies waar u recht op heeft en kan u helpen met het indienen van een schadeclaim. Doordat het moeilijk is om aan te tonen dat uw klachten ook daadwerkelijk door deze whiplash worden veroorzaak, is het verstandig om een specialist uit Nijmegen in te schakelen.

Smartengeld berekenen

Bent u betrokken geweest bij een ongeval en heeft u hier psychisch hinder van? U staat dan in uw recht om smartengeld te eisen. Bijvoorbeeld wanneer u door toedoen van een ander een opvallend litteken in uw gezicht heeft waardoor uw zelfvertrouwen minder is geworden. Ook voor ander psychisch leed, zoals verdriet en gederfde levensvreugde, kunt u smartengeld eisen. Vaak is dit wel een langdurig proces, omdat de onzichtbare schade moeilijk te meten is.

Woont u in Nijmegen of regio Nijmegen? Een letselschade advocaat uit Nijmegen kan u precies vertellen wat de procedure is. Wilt u alvast uw smartengeld berekenen? Vul dan de smartengeldindicator in. U ziet dan of u kans maakt op een smartengeld vergoeding.

Onder Nijmegen vallen de volgende plaatsen:

 • Lent
 • Molenhoek
 • Beek Ubbergen
 • Mook
 • Overasselt
 • Berg En Dal
 • Weurt
 • Ooij
 • Leuth
 • Heumen
 • Middelaar
 • Heilig Landstichting

  Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

  Heb ik ook recht
  op smartengeld?

  Smartengeld Indicator DOE DE TEST

  In 4 stappen het antwoord!

  Neem contact met ons op


  Ochtend
  Middag
  Avond
  Vragen? Bel ons gerust 0800 664 38 25