Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > De Letselschade Raetsman

De Letselschade Raetsman

De letselschadespecialist in Breda, Tilburg, Eindhoven en Den Bosch

In Breda en Tilburg en omgeving zijn wij een van de weinige advocatenkantoren dat beschikt over het Keurmerk Letselschade, mede opgericht door Slachtofferhulp Nederland. Wij opereren vooral in West-Brabant en Zeeland maar inmiddels ook daarbuiten. Onze werkzaamheden zijn in principe kosteloos voor u, mits er aansprakelijkheid bestaat. De verzekeraar moet deze kosten immers naar redelijkheid betalen zodat het uitgangspunt is dat het uitgekeerde schadebedrag volledig voor de volle 100% naar u gaat. Vanwege nieuwe regelgeving van de Orde van Advocaten, kunnen wij nu ook no cure no pay afspraken met u maken.

rob

Samen met twee letselschadejuristen en een team van gespecialiseerde assistenten, ondersteuners, medisch adviseurs en een arbeidsdeskundige, wordt er voor gezorgd dat u als slachtoffer uw recht krijgt als u letsel oploopt in Breda, de regio West-Brabant en Zeeland of daarbuiten.

Voor slachtoffers is het belangrijk dat uw advocaat bekend is met de omgeving, lokaal de weg weet en partners heeft om de schaderegeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze drie gespecialiseerde letselschadeadvocaten zijn lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, de specialisatievereniging van letselschadeadvocaten (LSA) en ons kantoor is aangesloten bij de Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP), Werkgroep Artsen en Advocaten (WAA), het netwerk 0800-Ongeval, De Whiplash letselschadespecialisten en Operatiefouten.nl.

Wij zijn aangesloten bij de volgende keurmerken en verenigingen:
Letselschadespecialist keurmerken

logo letselschade raetsman

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

  • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
  • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
  • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
  • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.