Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > Overijssel > letselschade advocaat Hengelo
Letselschade hengelo

Ongeval in Hengelo?

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade advocaat in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 6643825

Letselschade advocaat in Hengelo

We spreken van letselschade wanneer u door toedoen van een ander ernstig lichamelijk of geestelijk letsel heeft opgelopen. Is dit u overkomen in Hengelo en wilt u weten welke stappen u als slachtoffer kunt ondernemen? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over het indienen van een schadeclaim? Dan zit u goed bij een advocaat die is aangesloten bij 0800-Ongeval.

Een advocaat van 0800-Ongeval vertegenwoordigt uitsluitend slachtoffers van letselschade. Ook in Hengelo en omgeving. Woont u in Hengelo en bent u slachtoffer geworden van letselschade? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een schadeclaim? U kunt altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde letselschade advocaat door te bellen naar 0800-Ongeval (0800 6643825 | gratis).

Letselschade is een breed begrip. Wij bieden u juridische ondersteuning bij o.a. de volgende onderwerpen.

Arbeidsongeval

Op het moment dat u op uw werk betrokken bent geraakt bij een arbeidsongeval , is het verstandig om, indien u letselschade heeft opgelopen, een letselschade advocaat in de arm te nemen. Een arbeidsongeval kan immers niet alleen lichamelijk letsel veroorzaken, maar ook psychisch leed. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat u inkomsten misloopt of extra onkosten moet maken doordat u tijdelijk beperkt bent in uw kunnen.

Wij helpen u in Hengelo

Wanneer u in Hengelo woont en een arbeidsongeval heeft gehad, kunt u via 0800 Ongeval contact opnemen met een advocaat bij u in Hengelo of in de omgeving van Hengelo. Een specialist helpt u dan met het indienen van een schadeclaim bij de aansprakelijke partij, zodat u zich bezig kunt houden met uw herstel.

Verkeersongeval

Op het moment dat u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval, is het verstandig om een specialist in te schakelen die u juridisch kan ondersteunen; bijvoorbeeld bij het indienen van een schadeclaim. Wanneer de andere partij aansprakelijk is voor het letsel dat u heeft opgelopen door het verkeersongeval, kunt u alle kosten verhalen op de andere partij. Dus ook de onkosten die u maakt voor een letselschade advocaat. U kunt dus niet alleen medische kosten claimen, maar ook onkosten voor hulp die u tijdelijk nodig heeft in uw huishouden of gedolven inkomsten.

Een specialist uit Hengelo helpt u graag met het indienen van uw schadeclaim. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel. Dus woont u in Hengelo of omgeving Hengelo en bent u slachtoffer van een verkeersongeval. Een letselschade advocaat van 0800 Ongeval staat altijd voor u klaar.

Whiplash

Het verhalen van schade na een verkeersongeval waarbij u een whiplash heeft opgelopen, is lastig. Klachten die veroorzaakt worden door een whiplash treden vaak pas later op en zijn slecht te zien op scans. Mensen met een whiplash hebben vaak last van hoofdpijn en nekklachten, maar kunnen ook last hebben van misselijkheid, slecht zicht of evenwichtsproblemen. Doordat moeilijk is aan te tonen dat deze klachten door een whiplash komen, is het ingewikkeld om de schade te claimen bij de aansprakelijke.

Schakel ons in bij een whiplash

Het is slim om een letselschade advocaat uit Hengelo in te schakelen wanneer u een whiplash heeft. Een advocaat kan u dan precies vertellen waar u recht op heeft en kan u helpen om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft. Heeft u een whiplash opgelopen na een ongeval in Hengelo of omgeving Hengelo?

Smartengeld; waar heeft u recht op?

Na een ongeval kunt u niet alleen uw lichamelijke letsel claimen, maar ook uw psychische schade. Smartengeld kan in Nederland alleen geclaimd worden door het slachtoffer zelf. Omdat smartengeld om niet zichtbaar letsel gaat, zoals pijn en minder levensvreugde, is de hoogte van het smartengeld niet eenvoudig om te berekenen.

Wilt u uw smartengeld berekenen in Hengelo? Vul dan de smartengeldindicator in. U ziet dan direct wat uw kansen zijn, wanneer u smartengeld voor uw psychische schade eist. Als u een procedure in Hengelo start om smartengeld te krijgen voor uw immateriële letsel, houdt u er dan rekening mee dat het om een langdurig traject kan gaan. De hoogte van het smartengeld wordt namelijk pas berekend op het moment dat het letsel genezen is of als er geen medische verbetering meer mogelijk is.

RP Advocatuur letselschade

Werkgebied Hengelo
Tel. 0800 6643825

Onder Hengelo vallen de volgende plaatsen:

 • Delden
 • Deurningen
 • Ambt Delden
 • Bornerbroek
 • Saasveld
 • Zenderen
 • Hertme

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

 • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
 • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
 • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
 • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Heb ik ook recht
op smartengeld?

Smartengeld Indicator DOE DE TEST

In 4 stappen het antwoord!

Neem contact met ons op


Ochtend
Middag
Avond
Vragen? Bel ons gerust 0800 664 38 25