Letselschade advocaat in heel Nederland

Bel voor een gratis intake met een advocaat:
 
0800 6643825
Home > Limburg > letselschade advocaat Brunssum
Letselschade brunssum

Ongeval in Brunssum?

Een ongeval is snel gebeurd; herstel daarentegen kan lang duren en veel kosten met zich meebrengen. De letselschade advocaat in uw regio helpt u deze kosten te verhalen.

Bel 0800 6643825

Letselschade advocaat in Brunssum

Een ongeval zit in een klein hoekje. U hoopt natuurlijk dat het u niet overkomt, maar u loopt altijd de kans om slachtoffer te worden van een ongeluk.

De meeste ongelukken gebeuren op straat in het verkeer, maar ook op bijvoorbeeld de werkvloer loopt u het risico lichamelijk of geestelijk letsel op te lopen. Wanneer dit u overkomt, doet u er goed aan om zo snel mogelijk aan te kloppen bij een letselschade advocaat. Uw advocaat is op die manier vanaf het begin betrokken bij uw zaak, u kunt hier veel voordeel mee doen.

In Brunssum en in de wijde omgeving van Brunssum kunt u voor rechtshulp bij letselschade terecht bij ons netwerk. Bel naar 0800-Ongeval (0800 6643825 | gratis) om een afspraak te maken met een letselschade advocaat bij u in de buurt.

Letselschade is een breed begrip. Wij bieden u juridische ondersteuning bij o.a. de volgende onderwerpen.

Arbeidsongeval

Bij een arbeidsongeval wordt vaak gedacht dat een werkgever automatisch de aansprakelijke is. Hier kan echter niet automatisch vanuit worden gegaan. Eerst dient vastgesteld te worden dat de werkgever niet aan zijn verplichtingen, zoals een veilige werkomgeving en goede werkomstandigheden, heeft voldaan. Indien dit het geval is, kan de aansprakelijkheid worden vastgesteld en kunt u een claim indienen voor de schade die u heeft opgelopen door het arbeidsongeval.

Woont u in Brunssum of omgeving Brunssum en wilt u een schadeclaim indienen na een arbeidsongeval? Een letselschade advocaat uit Brunssum helpt u graag met het claimen van uw schade. Een specialist weet namelijk precies waar u op moet letten en kan u vooraf vertellen waar u recht op heeft.

Verkeersongeval

Heeft u letsel opgelopen door een verkeersongeval in Brunssum of omgeving Brunssum? En wilt u nu uw schade verhalen op de aansprakelijke partij? Een letselschade advocaat uit Brunssum voorziet u graag van juridische hulp. Door na een verkeersongeval een specialist in te schakelen weet u zeker dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Bent u door toedoen van een ander betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Dan is de kans groot dat u tijdelijk niet aan het werk kunt en extra onkosten moet maken; bijvoorbeeld voor huishoudelijke hulp. Of dat u inkomsten misloopt. Al deze onkosten kunt u verhalen op de veroorzaker van uw letsel. Ook wanneer u immateriële schade heeft opgelopen, kunt u hier een vergoeding voor krijgen: deze vergoeding wordt smartengeld genoemd.

Whiplash

Een whiplash is een plotselinge overrekking van de nek. Vaak wordt een whiplash veroorzaakt door een verkeersongeval. Maar een whiplash kan ook veroorzaakt worden door een bedrijfsongeval of bijvoorbeeld tijdens het sporten. Iemand die een whiplash heeft opgelopen, heeft vaak last van hoofdpijn, rug- en nekklachten. Daarnaast kan het zijn dat iemand veel last heeft van misselijkheid, concentratieproblemen en duizeligheid.

Heeft u door toedoen van een ander een whiplash opgelopen en wilt u deze schade verhalen? Schakel dan een letselschade advocaat in. Zo weet u zeker dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Woont u in Brunssum of omgeving Brunssum? Via 0800 Ongeval komt u eenvoudig in contact met de letselschade specialist uit Brunssum.

Smartengeld berekenen

U kunt niet alleen een schadevergoeding krijgen voor uw materiele schade, maar ook voor geleden immateriële schade. Onder immateriële schade wordt letselschade verstaan die niet zichtbaar is. Het gaat hierbij om verminderde levensvreugde, leed en verdriet. Een vergoeding voor immateriële letselschade wordt smartengeld genoemd.

Reken uit waar u recht op heeft

Heeft u een ongeval gehad in Brunssum of omgeving Brunssum] en wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? Aan de hand van de smartengeldindicator kunt u eenvoudig uw smartengeld berekenen. U ziet direct of u recht heeft op smartengeld. De hoogte van het smartengeld kan overigens pas berekend worden op het moment dat uw medische eindsituatie is vastgesteld. Voordat u smartengeld gaat eisen, is het verstandig om eerst contact op te nemen met een letselschade specialist uit Brunssum. Zodat u precies weet waar u recht op heeft.

Pennino Advocaten B.V.

Werkgebied Brunssum
Tel. 0800 6643825

Onder Brunssum vallen de volgende plaatsen:

 • Voerendaal
 • Nuth
 • Eygelshoven
 • Simpelveld
 • Bocholtz
 • Schinveld
 • Hulsberg
 • Klimmen
 • Schimmert
 • Wijnandsrade
 • Baneheide

Waarom kiezen voor 0800-Ongeval?

 • Gegarandeerde kwaliteit en persoonlijk contact.
 • Altijd een betrouwbare advocaat in uw regio.
 • Kosteloze rechtshulp bij letselschade.
 • Professionele steun bij ongevallen en misdrijven.

Heb ik ook recht
op smartengeld?

Smartengeld Indicator DOE DE TEST

In 4 stappen het antwoord!

Neem contact met ons op


Ochtend
Middag
Avond
Vragen? Bel ons gerust 0800 664 38 25